Naar inhoud
Het coronavirus, beleid en ontwikkelingen Coronavirus Lees meer
3633 Gennep 3

De Mallemolen

Dagbesteding De Mallemolen is onderdeel van woonlocatie Zelo, een initiatief van ouders die met elkaar een fijn thuis voor hun kinderen hebben gecreëerd. We hebben een snoezelruimte, een activiteitenruimte, een ruime keuken en een grote tuin. Volop gelegenheid om binnen en buiten te spelen, te knutselen, kokerellen en ontspannen dus!

We zijn heel actief bij De Mallemolen. Op maandag en vrijdag gaan we naar de markt om groenten en fruit te halen, woensdags gaan we zwemmen en op donderdag hebben we een bewegingsles. Hier kijken we elke week weer naar uit. Ook gaan we graag met onze eigen bus op pad. De ene keer doen we een paar boodschappen, de andere keer rijden we naar het bos voor een wandeling of we brengen een bezoekje aan de kinderboerderij.

Omdat we het belangrijk en leuk vinden om dingen samen te doen en contact te maken met de mensen in de buurt, brengen we elke vrijdag krantjes rond, waarna we doorlopen naar de markt. We trekken de wijk in en blijven hier en daar even staan om een praatje te maken. Een aantal buurtgenoten is vrijwilliger bij ons en regelmatig komen er kinderen van de basisschool bij ons op bezoek.

Bij De Mallemolen is het eigenlijk altijd een beetje feest. Fijn!

Foto's van De Mallemolen

Meer informatie over De Mallemolen

Voor wie

De Mallemolen is opgericht door Stichting Zelo, de stichting van ouders die woonlocatie Zelo hebben opgezet. De Mallemolen is gevestigd in het pand van Zelo en wordt bezocht door kinderen die bij Zelo wonen. We hebben een bezoeker van een andere woonlocatie.

Voorzieningen
 • Activiteitenruimte
 • Snoezelruimte
 • Keuken
 • Alle voorzieningen op de begane grond
 • Rolstoelfaciliteiten aanwezig
 • Eigen bus voor uitstapjes
Omgeving

De Mallemolen is gevestigd op de begane grond van woonlocatie Zelo aan De Wieken in Uden, vlak bij het centrum. De locatie is goed bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer.

Website http://stichtingzelo.nl/dev/
Aantal open plaatsen 0
Totaal aantal plaatsen 0

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Ouderinitiatieven
Dagbesteding
Belevingsgericht
Doelgroep
Voor kind en jeugd (0-17 jaar)
Voor jongvolwassenen (18-29 jaar)
Adresgegevens
De Wieken 29, 31
5404KM Uden
 • De Mallemolen
  De Wieken 29, 31
  5404KM Uden

Accepteer cookies voor chat