Naar inhoud
Beeldkracht - Uden (11)

De Verbeelding

Ben jij graag bezig met beeld en geluid? Of droom je ervan om op het podium te staan? Dan ben je bij De Verbeelding vast helemaal op je plek! 

Hoe beleven wij een leuke dag?

Bij De Verbeelding kun je leuke dingen doen áchter de camera en vóór de camera. 

Achter de camera

De Verbeelding heeft een geweldige multimediawerkplaats. Daar kun je alles leren over beeld en geluid. En natuurlijk over de techniek daarachter. Je kunt er aan de slag met fotograferen of video’s opnemen en monteren. Maar ook live radio maken. En computers repareren. Of websites bouwen en berichten maken voor social media. En het mooie is: De Verbeelding zit midden in het centrum van Uden. Er is dus altijd wel iets of iemand in de buurt om te filmen of te interviewen. Mensen stappen ook makkelijk bij ons binnen. Bijvoorbeeld om videobanden of dia's te digitaliseren. Of om een film te laten maken. Of voor cursussen en workshops. 

Voor de camera

Droom jij ervan om acteur of actrice te worden? Om op een podium te staan? Om applaus te krijgen? Bij De Verbeelding leer je om een rol goed in te instuderen. Je gebruikt daarvoor je artistieke talent, je inlevingsvermogen en natuurlijk ook wie je zelf bent. Gemiddeld één keer per maand is er een optreden. Op de dag van de optredens word je opgehaald en thuisgebracht, als een echte acteur of actrice. 

Leuke sfeer, fijne begeleiding

Het is altijd heel gezellig bij De Verbeelding. Elke dag zijn er zo’n vijftien mensen in de kantoren en studio’s in de weer. Er zijn 5 begeleiders: Inge, Erik, Nadia, Wilma en Arjen. Zij helpen jou om leuke dingen te doen met je creativiteit. Ze leren je ook hoe je goed kunt samenwerken met je collega's. Zo ontwikkel je jouw talent elke dag een stukje verder. Kom maar een keer kijken, je bent van harte welkom! 

Foto's van De Verbeelding

'Als je het ons vraagt…'

Meer informatie over De Verbeelding

Voor wie

Voor mannen en vrouwen in de leeftijd van circa 16 jaar tot 50+ met een lichte tot matige verstandelijke beperking en gedragsproblemen.

Voorzieningen
 • Redactiekantoor
 • Opnamestudio
 • Editing room
 • Computers
 • Foto- en videocamera’s
 • Geluidsapparatuur
 • Green screen
 • Traplift
 • Eigen repetitieruimte
 • Haal- en brengservice bij optredens
Omgeving

De Verbeelding is gevestigd in een kantorencomplex in het centrum van Uden. Vanaf het busstation ben je er in twee minuten.

Website http://www.deverbeeldinguden.nl/

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Dagbesteding en werk
Creatieve dagbesteding & ambacht
Multimedia & IT dagbesteding
Belevingsgerichte dagbesteding
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Aldetiendstraat 21
5402 ZC Uden
 • De Verbeelding
  Aldetiendstraat 21
  5402 ZC Uden

Accepteer cookies voor chat