Naar inhoud
Stefan De Verbeelding 2

De Verbeelding

Ben jij graag bezig met beeld of geluid? Of droom je ervan om op het podium te staan? Dan ben je bij De Verbeelding vast helemaal op je plek!

Hoe beleven wij een leuke dag?

 • Wil je aan de slag met beeld of geluid? Kijk dan snel onder het kopje Media.
 • Wil je acteur of actrice worden? Lees dan verder onder het kopje Theater.

Media
Word jij blij van fotografie en film? Of heb je meer met geluid? Bij De Verbeelding kun je er alles over leren. Jouw ideeën en creativiteit krijgen er natuurlijk alle ruimte. En dan werk je ook nog eens samen met gezellige collega’s. Hoe leuk is dat?

Werken bij team Beeld


Onze nieuwe studio is dé plek voor fotograferen, filmopnames, vloggen en videocasten. Maar daar stopt het niet als je werkt voor team Beeld. Want je kunt ook aan de slag op ons beeldkantoor. Daar leer je hoe je foto’s bewerkt of opnames monteert. Of wil je graag beter worden in vormgeving? Ook dat kan. Kom maar ontdekken hoe je een mooi ontwerp maakt voor flyers, presentaties of social media. En dan is er ook nog ons kleine serviceteam voor digitalisering. Dat team zorgt dat klanten hun videobanden en dvd’s via de computer kunnen bekijken en beluisteren. Je merkt het wel: bij team Beeld kun je alle kanten op!

Werken bij team Geluid

Heb jij meer met geluid? Ben je een echte muziekliefhebber? Of wil je spreken voor luisteraars? Bij team Geluid kun jij je hart ophalen. We hebben een geweldige radiostudio. Daar maken we iedere dag live radio. Er is ook een ruimte waar je podcasts, jingles en shows kunt opnemen. Bij team Geluid heb je altijd een muzikale dag!

Theater
Droom jij ervan om acteur of actrice te worden? Om op een podium te staan? Om applaus te krijgen? Dan ben jij bij team Theater op je plek.

Wat maken we allemaal?


We maken echt van alles. Straattheater. Beeldend theater. Film. Musical workshops voor groep 8. En workshops voor opleidingen in de zorg. We spelen ook op festivals. Bijvoorbeeld op Festyland en Fabriek Magnifique.

Wie kan er meedoen?


Iedereen kan meedoen. Jij zeker ook. Want je hebt vast en zeker al veel in huis om goed theater te maken. Denk maar aan je artistieke talent. En aan je vermogen om je in te leven. En maak vooral ook gebruik van wie jij bent als mens. Laat maar zien wie je bent, dat doen je collega’s ook. Jullie kunnen altijd op elkaar rekenen. En gezelligheid en grapjes maken horen er ook bij.

Hoe ziet je dag eruit?


We beginnen iedere ochtend met de planning. Je hoeft niet alles te onthouden, want we gebruiken een pictobord. Je kunt tussendoor altijd even kijken wat je de rest van de dag gaat doen. Is de planning duidelijk? Dan gaan we lekker aan de slag! Bijvoorbeeld met spel. Of met improvisatie. Of met instuderen van tekst. Kom maar op met je creativiteit, fantasie en verbeelding! Zo leer je stap voor stap alles wat nodig is om je rol goed te spelen. Kom het maar ervaren!

Leuke sfeer, fijne begeleiding

Het is altijd heel gezellig bij De Verbeelding. Elke dag zijn er zo’n 30 mensen in de weer. Je ziet ze in de kantoren, studio’s en theaterruimte. De begeleiders helpen jou om leuke dingen te doen met je creativiteit. Ze leren je ook hoe je goed kunt samenwerken met je collega's. Zo ontwikkel je jouw talent elke dag een stukje verder. Kom je een keer kijken?

Foto's van De Verbeelding

'Als je het ons vraagt…'

Meer informatie over De Verbeelding

Voor wie

Voor mannen en vrouwen vanaf ongeveer 16 jaar tot 50+ met een lichte tot matige verstandelijke beperking en gedragsproblemen.

Voorzieningen
 • Radiostudio
 • Beeldstudio (video/fotografie)
 • Opnamestudio
 • Foto- en videocamera’s
 • Geluidsapparatuur
 • Green screen
 • Computers
 • Twee kantoorruimtes
 • Repetitieruimte theater
 • Hoek om te chillen
 • Haal- en brengservice bij optredens
 • Terras
Omgeving

De Verbeelding zit op het industrieterrein van Uden. De bushalte ligt op loopafstand (5 minuten). Bij het gebouw is er voldoende parkeergelegenheid.


‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Dagbesteding en werk
Belevingsgerichte dagbesteding
Creatieve dagbesteding & ambacht
Multimedia & IT dagbesteding
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Oude Udenseweg 14
5405 PD Uden
 • De Verbeelding
  Oude Udenseweg 14
  5405 PD Uden