Naar inhoud
15581 5751 2

Het MuzePalet

Het MuzePalet is een actieve en betrokken locatie voor dagbesteding in Uden. We hebben onze plek gevonden in multifunctioneel centrum het MuzeRijk. In dit centrum zitten ook twee basisscholen, een peuterspeelzaal, een kinderdagverblijf, een gezondheidscentrum, zorgorganisatie BrabantZorg en een ontmoetingsplein. Deze fijne buren helpen we de hele dag door met allerlei klussen. Denk aan koffie schenken voor de leerkrachten, kopieer- en lamineerwerk voor school, de was en de vuilnis ophalen voor BrabantZorg en de bedjes verschonen bij het kinderdagverblijf.

Bij het MuzePalet kun je ook naar hartenlust creatief bezig zijn. We maken namelijk allerlei kunstwerken op schilderijen, kaartjes, spaarpotjes of zelfs theedozen en onderzetters! Ook daarbij zoeken we verbinding met de andere organisaties in het pand. We organiseren bijvoorbeeld graag creatieve activiteiten met de ouderen van BrabantZorg en geven workshops op de scholen. Je ziet het: we staan met twee benen in de Udense samenleving!

Je kunt heel veel doen en leren bij het MuzePalet. Wie dat kan, werkt zelfstandig. Natuurlijk zorgen wij er altijd voor dat je precies weet wat je moet doen. Daarvoor gebruiken we een takenlijst met duidelijke pictogrammen. Kom je een keer bij ons kijken?

Foto's van Het MuzePalet

Meer informatie over Het MuzePalet

Voor wie

Dagbesteding het MuzePalet is er voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 18 jaar tot 65+ met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Voorzieningen
  • Moderne locatie in multifunctioneel centrum
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Lift
Omgeving

Het MuzeRijk is een multifunctioneel centrum in eengezellige woonwijk in Uden. Omdat meerdere organisaties er gebruik van maken ishet een zeer levendige locatie. Het MuzeRijk en het MuzePalet zijn goedbereikbaar met eigen en openbaar vervoer.

Aantal open plaatsen 4

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Dagbesteding en werk
Belevingsgerichte dagbesteding
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Klarinetstraat 4
5402BE Uden
  • Het MuzePalet
    Klarinetstraat 4
    5402BE Uden

Accepteer cookies voor chat