Naar inhoud
1310 Velp LR 3

Oude Bosweg Wonen

Aan de Oude Bosweg in Uden heeft Dichterbij twee naast elkaar gelegen huizen met daarin individuele appartementen voor volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking.

Wonen


Het is prachtig wonen aan de Oude Bosweg. Je woont er midden in de natuur en toch vlak bij het bruisende centrum van Uden. In ieder huis zijn tien appartementen: zes op de begane grond en vier op de eerste verdieping. Je hebt daar je eigen woonkamer met open keuken, een slaapkamer en een badkamer. Als je op de benedenverdieping woont, heb je een klein tuintje met een terras.

De huizen hebben ook een gezamenlijke ruimte. Daar kun je na je werk of dagbesteding binnenlopen voor een praatje met de begeleiders. ’s Avonds kun je er terecht voor een kopje koffie en in het weekend kun je er bijvoorbeeld een kaartje leggen met de andere bewoners. Soms koken en eten we er samen. De meeste tijd breng je echter door in je eigen appartement. Als je het leuk vindt, kun je afspreken om bij de andere bewoners op bezoek te gaan of samen iets te ondernemen.

Begeleiding


De begeleiders kijken samen met jou welke hulp je nodig hebt. We betrekken jouw familie daar ook graag bij. Zij hebben vaak goede ideeën die jou een stapje verder kunnen helpen. Samen maken we afspraken die jou het beste kunnen helpen. We kijken ook precies hoeveel begeleiding je nodig hebt en in welke vorm. Voor sommigen is één keer per dag voldoende; anderen hebben vaker per dag ondersteuning nodig. Zo werken we samen aan jouw groei en ontwikkeling.

Foto's van Oude Bosweg Wonen

Meer informatie over Oude Bosweg Wonen

Voor wie

Voor volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking, soms in combinatie met moeilijk(er) verstaanbaar gedrag.

Voorzieningen

- Individuele appartementen
- Begeleiding op maat
- Gezamenlijke ruimte
- Dagbesteding mogelijk in naastliggende locatie (andere locaties zijn ook mogelijk)

Omgeving

De Oude Bosweg ligt in het buitengebied van Uden, vlak bij het bos. Bij de camping en het hotel naast de woonlocatie zijn leuke terrassen, waar fietsers en wandelaars graag neerstrijken voor een kopje koffie of een lunch. Iets verderop ligt het gezellige centrum van Uden. Je fietst er in tien minuten naartoe. Daar zitten ook verschillende leuke clubs en verenigingen om bij aan te sluiten.

Aantal plaatsen per woning 10
Totaal aantal plaatsen 20

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Oude Bosweg 2a en 2b
5406 TR Uden
  • Oude Bosweg Wonen
    Oude Bosweg 2a en 2b
    5406 TR Uden

Chat met ons