Naar inhoud
8 algemeen 8

Dagbesteding 't Ven

Dagbesteding ’t Ven is gevestigd onder één dak met een peuterspeelzaal, kinderdagverblijf, basisschool en wijkvereniging. In dit multifunctionele centrum hebben wij een aantal ruimtes voor verschillende activiteiten. We verpakken onderzoeksmonsters voor ziekenhuizen, sorteren kleurpotloden en voorzien likeurflesjes van een cadeauverpakking. Dit doen we allemaal op onze eigen ontspannen wijze: wat we gedaan krijgen, krijgen we gedaan en morgen is er weer een dag. Heb je hulp nodig om dit werk te kunnen doen, dan ga je er samen met een begeleider in je eigen tempo en op je eigen manier mee aan de slag.

’t Ven heeft ook een belevingsgroep. Hier hebben we onder meer een ballenbak en een snoezelruimte, kun je met de blokken in de weer en geven we voetmassages. Met de andere gebruikers van het gebouw hebben we goede contacten; we helpen hen bij allerlei klusjes. Zo loopt er op maandag altijd iemand met de conciërge mee en smeren we op dinsdag de broodjes voor de lunch van het kinderdagverblijf. We vegen de gangen, legen de vaatwasser, halen de post op en doen de was voor onze buren. We houden er ook van om lekker naar buiten te gaan. Naar de natuurtuin, even verderop in de wijk bijvoorbeeld. Daar helpen we met het verzorgen en voeren van de dieren. Ook leuk werk – en heel dankbaar – is het afvalprikken in de buurt voor de gemeente.

Je ziet wel, er is van alles te doen en te beleven bij ’t Ven. Kom je een keer kijken?

Foto's van Dagbesteding 't Ven

Meer informatie over Dagbesteding 't Ven

Voor wie

Voor mannen en vrouwen van 18 jaar tot 65+ met een lichte tot ernstige beperking of meervoudige beperkingen.

Voorzieningen
 • Dagbesteding en belevingsactiviteiten
 • Toegerust op mensen met intensieve zorgvraag
 • Rolstoelvriendelijk
 • Grote badkamer met douchebrancard
 • Tillift
 • Woon je in de buurt, dan halen we je te voet op en brengen we je ook weer thuis
Omgeving

Woonwijk ’t Ven is de jongste wijk van Veghel. Onze gelijknamige dagbesteding is gevestigd in multifunctioneel centrum De Hintel. Het pand is goed bereikbaar met de fiets en de auto. De bushalte bevindt zich op loopafstand (5-10 minuten).

Aantal open plaatsen 0
Totaal aantal plaatsen 0

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Dagbesteding en werk
Arbeidsmatige dagbesteding
Belevingsgerichte dagbesteding
Groene dagbesteding
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Vlasven 91
5464PN Veghel
 • Dagbesteding 't Ven
  Vlasven 91
  5464PN Veghel