Naar inhoud
IMG 20211215 WA0003

De Reigerdonk 40-46

Aan de Reigerdonk in Veghel heeft Dichterbij vier mooie appartementen met 24-uurszorg voor dertien bewoners met een matig verstandelijke beperking en bijkomende psychische problematiek. Drie van de appartementen zijn geschikt voor vier bewoners, het vierde appartement is ingericht voor een persoon. De begeleiding is toegerust op het verrichten van verpleegkundige handelingen voor bewoners met bijvoorbeeld een stoma en sondevoeding.

Je team van begeleiders is enthousiast en heeft een positieve instelling. Ze zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat jij je thuis voelt bij de Reigerdonk en er elke dag een fijne dag hebt. In het appartementencomplex bevindt zich ook een locatie voor dagbesteding. Fijn! Je kunt er koken, bewegen, muziek luisteren, handwerken en natuurlijk samen koffie drinken en gezellig kletsen. Naast de Reigerdonk ligt zorgcentrum de Watersteeg. Leuke buren, bij wie we geregeld aankloppen om deel te nemen aan hun activiteiten.

Foto's van De Reigerdonk 40-46

Meer informatie over De Reigerdonk 40-46

Voor wie

Mannen en vrouwen met een lichte tot matig verstandelijkebeperking en bijkomende gedrags- en psychische problematiek (autisme, bipolairestoornis, ouderdomsproblematiek, ontwikkelingsachterstand en stoornissen in hetautistisch spectrum).

Voorzieningen
  • 24-uurszorg
  • Dagbesteding in het appartementencomplex
  • Begeleiding is bevoegd voor verpleegkundige handelingen (stoma, zondevoeding)
  • Gelegen naast zorgcentrum de Watersteeg
Omgeving

De Reigerdonk ligt in wijk de Bunders in Veghel, naastzorgcentrum de Watersteeg. De locatie is goed bereikbaar met de auto, fiets enhet openbaar vervoer.

Aantal plaatsen per woning 3 vierpersoonsappartementen 1 eenpersoonsappartement
Totaal aantal plaatsen 13

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Begeleid wonen
Dagbesteding en werk
Creatieve dagbesteding & ambacht
Belevingsgerichte dagbesteding
Hulp
Onderzoek en behandeling
Doelgroep
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Reigerdonk 40-41, 42-43, 44-45 en 46
5467AN Veghel
  • De Reigerdonk 40-46
    Reigerdonk 40-41, 42-43, 44-45 en 46
    5467AN Veghel

Accepteer cookies voor chat