Naar inhoud
6 algemeen 6

Augustinessenhof 37-39-41-43

Augustinessenhof is een woonlocatie binnen een appartementencomplex, waar mensen wonen die ouder zijn dan vijftig jaar. Dichterbij heeft er een groepswoning en een appartement voor oudere cliënten met een matige verstandelijke beperking. De bewoners van de andere appartementen kennen ons en we maken af en toe een praatje. 

Ouder worden is niet altijd makkelijk, daarom kun je 24 uur per dag ondersteuning krijgen als dat nodig is. Als je het leuk vindt, kun je in de gezamenlijke woonkamer een kopje koffie drinken of samen koken. Overdag kun je naar de zorgboerderij gaan, of naar de creatieve dagbesteding om de hoek. De sporthal is in de buurt, dus je kunt zelf naar een volleybal- of handbalwedstrijd gaan kijken. Als je liever thuis blijft, mag dat natuurlijk ook. Er gaat niets boven een heerlijk kopje koffie en een krantje!

Foto's van Augustinessenhof 37-39-41-43

Meer informatie over Augustinessenhof 37-39-41-43

Voor wie

Op Augustinessenhof wonen negen mensen met een matige verstandelijke beperking die ouder zijn dan vijftig jaar.

Voorzieningen
  • 24 uur per dag begeleiding en ondersteuning
  • Lift
  • Gemeenschappelijke woonkamer
Omgeving

Augustinessenhof ligt in het centrum, dus je kunt zelf eenwandeling naar de winkels maken. Het St. Annaterrein is eveneens oploopafstand, daar kun je genieten van de mooie natuur. De creatievedagbesteding is om de hoek.

Aantal plaatsen per woning 8 en 1
Totaal aantal plaatsen 9

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Begeleid wonen
Doelgroep
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Augustinessenhof 37-39-41-43
5801MG Venray
  • Augustinessenhof 37-39-41-43
    Augustinessenhof 37-39-41-43
    5801MG Venray