Naar inhoud
Header 17 2000x550px

't Schöpke

In Wijkcentrum 't Schöpke is het een gezellige en levendige boel! Als je binnenkomt, loop je langs ons winkeltje waar we onze mooie, zelfgemaakt spulletjes verkopen. Poppen van papier-maché, kerstspulletjes of versiering voor Pasen: we maken het allemaal bij onze creatieve dagbesteding. Verderop in het wijkcentrum vind je het Grand Café. Daar komen buurtbewoners een kopje koffie drinken of een broodje eten. Jij kunt helpen met het rondbrengen van de bestellingen of bijvoorbeeld de tafel dekken. Ook brengen we eten rond bij de ouderen die in de appartementen boven het wijkcentrum wonen.

Maar we doen nog meer: we demonteren videobanden zodat deze gerecycled kunnen worden. En we tellen en verpakken het binnenwerk van dossiermappen zodat deze verzonden kunnen worden. Houd je meer van huishoudelijke taken? Dan kun je helpen met de was van de kinderopvang. Of stofzuigen op de basisschool en in het wijkcentrum. Kom je helpen? We hebben altijd een klusje dat jij leuk vindt!

Meer informatie over 't Schöpke

Voor wie

Mannen en vrouwen van 18 jaar tot 65+ met een lichteverstandelijke beperking.

Voorzieningen
  • Winkel
  • Grand Café
  • Verhuur van ruimtes
Omgeving

Wijkcentrum 't Schöpke ligt in de wijk Veltum. Winkels zijnop loopafstand te vinden. Soms halen we ook boodschappen in het centrum vanVenray.

Website https://www.tschopke.nl/
Totaal aantal plaatsen 0

Foto's van 't Schöpke


‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Dagbesteding en werk
Arbeidsmatige dagbesteding
Creatieve dagbesteding & ambacht
Horeca dagbesteding
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Veltumse Kleffen 70
5801SJ Venray
  • 't Schöpke
    Veltumse Kleffen 70
    5801SJ Venray