Naar inhoud
Het coronavirus, beleid en ontwikkelingen Coronavirus Lees meer
8097 Cuijk

Eldershof

Wat is de Eldershof een mooie plek om te wonen: aan de rand van het dorpje Well, met uitzicht op de Maas. Op de huisnummers 1 en 2 heeft Dichterbij twee moderne groepswoningen en een apart appartement. De bewoners zijn mannen en vrouwen met een lichte tot zeer ernstige meervoudige verstandelijke beperking. 

Hoe woon je?

De twee huizen aan de Eldershof zijn precies hetzelfde. Ze hebben allebei een gezamenlijke woonkamer, keuken en badkamer. Verder hebben ze ieder vier gewone slaapkamers en twee studio's met eigen keukenblok en badkamer. De bovenverdieping heeft een mooi balkon met uitzicht op de Maas. Dan is er nog een gezamenlijke tuin met een mooi terras. 

Wat doen wij op een dag?

Doordeweeks ga je overdag naar de dagbesteding. Je hoeft daarvoor niet ver van huis: er zijn leuke locaties dicht in de buurt. Kijk maar eens wat In Draf jou te bieden heeft. Liever iets creatiefs? Dan past MFC De Buun misschien goed bij je. Of ben je graag bezig in de natuur? Kies dan voor de Bosploeg. Doe je het liefst productiewerk? Dan is de Intos een leuke plek voor je. 's Avonds en in je vrije tijd hoef je je ook niet te vervelen. We gaan graag samen wandelen of op pad met de duo-fiets, lekker langs de Maas of richting de ijssalon in het dorp. Blijf je liever thuis? Dan verzinnen we samen een creatieve activiteit die goed bij jou past. 

Welke begeleiding krijg je?

Je begeleiders kijken goed naar wie jij bent en wat jij nodig hebt. Voor de ouder wordende bewoners is dat weer anders dan voor de jongere bewoners of als je een psychische aandoening hebt. Verder kun je rekenen op structuur en rust. Maar ook op gezelligheid, met je huisgenoten én met de mensen in de buurt. Je kunt vertrouwen op de kennis en expertise van je begeleiders, of het nu gaat om medische of gedragsmatige zorg. En je familie is altijd van harte welkom om op bezoek te komen en mee te denken. 

Foto's van Eldershof

Als je het de bewoners vraagt

Meer informatie over Eldershof

Voor wie

Dertien mannen en vrouwen van 30 jaar tot 65-plus met een lichte tot matige of zeer ernstige meervoudige beperking en bijkomende psychische/psychiatrische problematiek (zoals dementie, autisme, psychosen).

Voorzieningen
  • 24-uurs zorg en ondersteuning
  • 2 groepswoningen en 1 appartement
  • Gezamenlijke tuin
  • Lift
  • Meerdere dagbestedingslocaties binnen een straal van 10 km
Omgeving

Eldershof ligt aan de rand van de oude kern van Well, een mooi dorpje aan de Maas midden in het groen. Bij de Buurtkamer, een locatie op loopafstand, worden regelmatig activiteiten georganiseerd voor alle bewoners van het complex. In het nabijgelegen Wanssum en Bergen zijn diverse winkels. De grotere gemeenten Gennep en Venlo zijn vanaf Well goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Aantal open plaatsen 1
Aantal plaatsen per woning 2 groepswoningen van 6 personen en 1 appartement voor 1 persoon
Totaal aantal plaatsen 13

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Begeleid wonen
Hulp
Onderzoek en behandeling
Doelgroep
Voor volwassenen (30-49 jaar)
Voor ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Eldershof 1 en 2
5855 AB Well
  • Eldershof
    Eldershof 1 en 2
    5855 AB Well

Accepteer cookies voor chat