Naar inhoud
Levy computer

Even binnenkijken bij... Levy (21)

Levy is 21 jaar. Hij woont samen met zijn vijf pleegbroers en -zussen en zijn pleegouders Jos en Lobke in gezinshuis Lana in Mill.

Levy computer andere kant

Wanneer ben je hier komen wonen?
“Ik woon al tien jaar bij Jos en Lobke. Vier jaar geleden zijn we vanuit Molenhoek naar Mill verhuisd. Jos heeft toen de hele boerderij verbouwd. We hebben allemaal een hele mooie kamer.”

Hoe ziet jouw kamer eruit?
“In mijn kamer zit een trap naar een vide. Boven staat mijn bed. Beneden heb ik een grote bank en een televisie. Het is een slaapbank, dus vrienden kunnen hier logeren. Ook staat er een bureau met een computer en een echte gamestoel. Mijn kamer heb ik zelf ingericht. Dat vond ik erg leuk om te doen. Lekker spulletjes uitkiezen en fijn als het dan allemaal bij elkaar past. Ik ben netjes en geordend. De elektrische apparaten in mijn kamer kan ik aansturen met Google Home. Kijk maar (Levy laat zien hoe het werkt!). Leuk he?”

Wat is jouw fijnste plekje in huis en waarom?
“Achter de computer! Ik houd heel erg van gamen. Ik heb een microfoon. Daarmee kan ik met vrienden praten als we gamen. Ik doe graag het boerderijspel. Dat past wel bij deze omgeving toch?!”

Wat doe je graag als je thuis bent?

“We zijn met veel mensen bij ons thuis. Dat is gezellig, maar soms vind ik het ook wel lekker om even alleen te zijn. Ik werk als hulpconciërge op een middelbare school. Daar is het ook altijd druk. Dus thuis ga ik dan graag op mijn kamer een spel spelen op de computer.”

Levy bank

Mogen we ook even bij jou binnen kijken? Stuur ons een mail: communicatie@dichterbij.nl