Naar inhoud
20190325 Funpop Header

Funpop

Op 21 en 22 mei is er weer Funpop! Door corona kon het festival vorige jaren niet doorgaan, maar nu is het eindelijk zover. Funpop is hét openluchtfestival voor mensen met een verstandelijke beperking, maar ook voor hun familie, vrienden en bekenden en iedereen die de doelgroep een warm hart toedraagt. Het wordt gehouden op het evenemententerrein het Kasteelpark Ter Horst.

Wat kan je verwachten?

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Een deel van het programma is al bekend gemaakt via de website van Funpop. Onder andere Emma Heesters, Flemming, Jan Smit en Mart Hoogkamer staan op het podium. Houd vooral ook de website van Funpop in de gaten! 

Dichterbij is sponsor

Dichterbij draagt het festival een warm hart toe en helpt de organisatie om het festival te laten groeien. Daarom zijn we als sponsor betrokken. Zo dragen wij bij aan de promotie van het festival en helpen we bij het inrichten van het 'snoezel-paviljoen'. Daar kunnen festivalbezoekers bijkomen, relaxen en genieten. 

Vraag en antwoord

Kan ik vrijwilliger worden op Funpop?

Funpop werkt met veel vrijwilligers. Er zijn verschillende dingen om bij te helpen. Bijvoorbeeld opbouwen van het terrein, achter de bar staan en munten verkopen. Interesse? Kijk dan op www.funpop.nl/vrijwilligers

Betaal ik zelf mijn kaartje voor Funpop?

Ja, je betaalt zelf je kaartje. Soms zijn er op een locatie andere afspraken over uitjes. Bespreek dit met de begeleiding.

Zorgt Dichterbij voor vervoer?

We vragen je het vervoer zelf te regelen. Bespreek de mogelijkheden met je huisgenoten of je begeleiding.

Vragen en informatie

Wil je meer informatie over Funpop? Kijk dan op de website van het festival. Hieronder vind je de laatste nieuwsberichten over Funpop op de website van Dichterbij. Heb je toch nog een vraag? Dan kan je deze stellen via funpop@dichterbij.nl. 

Column: 'eerste festival'

Zorgdirecteur Marcia ging met haar dochter naar Funpop en deelt hun ervaringen in een column.

Lees de column
Funpop 2022: een groot feest

Sjors, Denice en Angela gingen samen naar Funpop 2022. Het was een leuk weekend!

Lees de blog
Funpop gaat door

Funpop 2022 gaat door! Lees hier meer informatie over het festival.

Lees meer

Chat met ons