Naar inhoud
20190325 Funpop Header

Reporters Funpop stellen zich voor

Yes! Onze Funpop-reporters zijn bekend. Onder andere Sjors, Marcel en Maichel gaan op 13 en 14 mei foto’s foto’s en filmpjes maken op het leukste festival van Nederland. Wil jij zien hoe ze @Funpop beleven? Houd dan ons instagram-kanaal in de gaten.

Sjors

Sjors is 25 jaar en woont in Oss. In zijn vrije tijd is het dj. Hij draait op feesten, partijen én in een verzorgingshuis in Oss. Vorig jaar was hij ook op Funpop. Hij ging toen voor de eerste keer kamperen. Dat is hem goed bevallen en daarom staat hij dit jaar weer op de camping.

Sjors
Marcel

Marcel

Marcel woont in Melden en werkt bij Coffyn in het winkelcentrum. Zijn grootste hobby is muziek en in zijn vrije tijd is hij dj. Een dagje Funpop is dus helemaal zijn ding!

Maichel

Maichel maakt al vlogs voor Dichterbij. Hij heeft zijn eigen vlogcamera met microfoon met écht Dichterbij-plopkap. Hij woont in zijn eigen studio in Beringe.

Foto Maichel
Marc

Marc

Marc is 37 jaar en woont in Gennep. Hij houdt van Lego en Playmobile. Daarnaast is hij dol op fietsen, picknicken en fan van de politie. Hij is al vaak naar Funpop geweest, maar deze keer voor het eerst als reporter!

Volg ons op social media

Benieuwd naar het verslag van de reporters? Volg ons op social media.