Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
3731 Gennep 1 1

't Reut

De acht appartementen op de eerste verdieping zijn voor begeleid zelfstandig wonen en hebben een eigen woon-, slaap- en badkamer. In de gezamenlijke multifunctionele ruimte kun je met je buren samenkomen om te eten, koffie te drinken, tv te kijken en bijvoorbeeld je verjaardag te vieren.

Het Reut is een prettige sociale omgeving waar je ook andere inwoners van Berghem leert kennen. Zo kun je aansluiten bij de kunst- en cultuuractiviteiten van Beeldend Berghem waarvoor de stichting een van onze ruimtes gebruikt. Ben je creatief en handig aangelegd, dan vind je het misschien ook leuk om mee te bouwen aan de wagens voor de jaarlijkse verlichte optocht. Of wat denk je van een handje helpen bij de voetbalclub, sporten bij een van de vele clubs van Berghem of een avondje uit in het dorpshuis? Elke donderdagavond ben je daar van harte welkom voor een spelletje, een praatje, om muziek te luisteren of te maken, kortom: voor een hoop gezelligheid. Je mogelijkheden zijn eindeloos.


Voor wie

Mannen en vrouwen vanaf 18 jaar tot 65+ met een lichte toternstige verstandelijke beperking, zeer ernstige meervoudige beperkingen enbijkomende gedragsproblemen kunnen wonen bij Het Reut. De woongroepen biedenintensieve zorg, de appartementen zijn geschikt voor mensen die voldoendehebben aan zorg op afstand.

Voorzieningen
  • 24-uurszorg en zorg op afstand
  • Dagactiviteiten voor mensen met een intensieve zorgvraag
  • Ruim aanbod aan vrijetijdsbesteding in nabije omgeving
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Lift aanwezig
Omgeving

Het Reut is een moderne woonlocatie van twee verdiepingen in een mooie nieuwbouwwijk aan de rand van Berghem. De woonwijk is goed te bereiken met eigen en openbaar vervoer.

Aantal open plaatsen 0
Aantal plaatsen per woning 4 of 5 per woning; 1 per appartement
Totaal aantal plaatsen 26

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Begeleid wonen
Doelgroep
Voor jongvolwassenen (18-29 jaar)
Voor volwassenen (30-49 jaar)
Voor ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Het Reut 670 t/m 692
5351 TH Oss
  • 't Reut
    Het Reut 670 t/m 692
    5351 TH Oss

Chat met ons