Naar inhoud
Komaan 001

Dagbesteding Komaan - industrieel

Komaan - industrieel is net een mini-fabriekje. De acht medewerkers werken er met veel plezier. Je kunt er fulltime naartoe of een aantal (halve) dagen per week. Op dezelfde locatie zit ook Komaan - beleving

Wat voor werk doe je?

Bij Komaan - industrieel heb je belangrijk werk. Je maakt zakjes met onderdelen. In ieder zakje stop je precies de goede onderdeeltjes. En ook nog in de goede hoeveelheid. Maar je mag dat in je eigen tempo doen hoor. Je hoeft je nooit te haasten. Kun je niet zo goed tellen? Dat is helemaal geen probleem. Je begeleider geeft je dan een tekening waarop de onderdeeltjes staan. Je legt dan steeds het goede onderdeeltje op het plaatje. Net als een puzzel. Als je op alle plaatjes het goede onderdeeltje hebt gelegd, is het goed. Twan helpt je daarna met wegen. Als het gewicht klopt, weet je zeker dat je het helemaal goed hebt gedaan. Daarna stop je alles in een doos: klaar is kees! 

Je begeleider is de hele dag in de buurt. Hij helpt je als je hulp nodig hebt. En hij zorgt met zijn grapjes voor een goede sfeer!

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Komaan - industrieel zit op de 1e verdieping van een gebouw. Jouw werkplek lijkt op een echte fabriek. Iedereen heeft een eigen werktafel met een speciale stoel. De bakken met onderdelen staan tussen de werktafels in. Je kunt dus in alle rust werken. Kun je niet zo goed lopen of zit je in een rolstoel? Dat is geen probleem: je kunt met de lift naar boven en het toilet heeft een tillift.

Leuk weetje

Iedere zes weken komt de pastor langs voor de kringviering. Dat is altijd heel gezellig en fijn. We zingen dan liedjes over een bepaald thema en steken een kaarsje aan voor iemand die belangrijk voor ons is. 

Foto's van Dagbesteding Komaan - industrieel

'Als je het ons vraagt…'

Meer informatie over Dagbesteding Komaan - industrieel

Voor wie

Voor mensen (18+) met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Voorzieningen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Lift
 • Invalidentoilet
 • Plafondtillift
 • Eigen werktafel
 • Luchtgeveerde stoelen, in hoogte verstelbaar
 • Groot balkon met schommels
Omgeving

Komaan - industrieel is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De cliënten kunnen met de auto vlak bij de deur worden afgezet. In de naaste omgeving is een klein winkelcentrum waar de boodschappen gehaald worden.

Totaal aantal plaatsen 8

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Dagbesteding en werk
Arbeidsmatige dagbesteding
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Alberickstraat 3B
5922 BL Blerick
 • Dagbesteding Komaan - industrieel
  Alberickstraat 3B
  5922 BL Blerick

Chat met ons