Naar inhoud
2321 Milsbeek 24 Aangepast

Pottenbakker

Wooneenheid Pottenbakker telt zestien appartementen, waarvan acht gelegen aan de Plateel en de overige aan de Pottenbakker in Milsbeek. Elke bewoner heeft hier een eigen woonkamer met keuken, slaapkamer, badkamer en een berging met een wasmachine, droogtrommel en diepvries. Je bent hier dus van alle gemakken voorzien om zo zelfstandig mogelijk te kunnen wonen.

Op vaste momenten komen je begeleiders bij je langs voor zorg en ondersteuning. En als je tussendoor hulp nodig hebt, roep je die eenvoudig in via het communicatiesysteem. Overdag is er altijd begeleiding op de locatie aanwezig. ‘s Nachts kun je een beroep doen op de nachtzorg.

Overdag ga je naar de dagbesteding of naar je werk en in je vrije tijd kun je ondernemen wat je maar wilt: op bezoek bij familie of vrienden, muziek maken, lekker sporten, … of je schuift gezellig aan in De Samenkomst, onze gezamenlijke ruimte naast ons kantoor op de begane grond. Hier kun je altijd binnenlopen voor een praatje en een kop koffie. Ook organiseren we er leuke activiteiten, zoals een eetclubje of een filmavond. Buiten onder de overkapping staat een grote tafel waar we bij mooi weer gezellig kunnen zitten.

We werken we vanuit de presentiebenadering. Dat betekent dat we er voortdurend naar streven om er ‘met je’ en ‘voor je’ te zijn. We gaan een hechte verbinding met elkaar aan, zoeken aansluiting met jouw leefwereld en stemmen onze activiteiten af op jouw levensloop. We vinden het belangrijk dat je ‘zo gewoon mogelijk’ aan de samenleving kunt deelnemen, waarbij we altijd rekening houden met jouw mogelijkheden, behoeften en wensen. We bespreken samen je doelen en afspraken en leggen die vast in een individueel ontwikkelplan. Ook voor Pottenbakker in zijn geheel leggen we doelen vast. Alle plannen en afspraken die we maken en de voortgang die we samen boeken, bespreken we regelmatig met jou en je netwerk.


De locatie Pottenbakker heeft ook adressen aan de plateel. 

Foto's van Pottenbakker

Meer informatie over Pottenbakker

Voor wie

Jong volwassenen, volwassenen en ouderen.

Voorzieningen
 • 24 uurs-zorg en begeleiding
 • Eigen appartement + gezamenlijke ruimte
 • Dagbesteding op de groep of in het eigen appartement
 • Plafondlift
 • Hoog-laagbed
 • Douchestretchers
 • Rolstoelvriendelijk
Omgeving

De Pottenbakker ligt in een kinderrijke, jonge wijk in Milsbeek met het Rijkswald op loopafstand. In het dorp is van alles te doen. Er zijn leuke winkels en cafeetjes, verschillende sportverenigingen, twee pottenbakkerijen, er is een gemeenschapshuis en Dichterbij heeft er een groenvoorziening. De Pottenbakker is goed bereikbaar met de fiets en auto. Het is een kleine tien minuten lopen naar de bushalte.

Aantal open plaatsen 0
Aantal plaatsen per woning 1
Totaal aantal plaatsen 5

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Begeleid wonen
Doelgroep
Ouderen (50+ jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Adresgegevens
Pottenbakker 34-36-38-40-42-46-48-50
6596GB Milsbeek
 • Pottenbakker
  Pottenbakker 34-36-38-40-42-46-48-50
  6596GB Milsbeek

Chat met ons