Naar inhoud
Cuijk

Raadhuisstraat

Lekker op jezelf, maar met gezelligheid dichtbij? Dat kan op de Raadhuisstraat!

Je eigen appartement


Het gebouw aan de Raadhuisstraat staat er al een tijdje. Maar van binnen is het helemaal nieuw. Er is plek voor 18 bewoners. En die hebben allemaal een eigen appartement. Zie je het al voor je: een woonkamer helemaal voor jezelf. En een slaapkamer, een keukentje en douche met toilet. Heerlijk om je daar terug te trekken en je eigen leven te leiden.

Gezellige ontmoetingsruimtes


Jij houdt vast van gezelligheid. Kom maar naar de ontmoetingsruimtes. De Raadhuisstraat heeft er 2. De grootste zit op de benedenverdieping. Die heeft ook een keuken. Loop maar binnen voor een kopje koffie of een spelletje. Of kijk er gezellig samen televisie. Je bent ook heel erg welkom voor ontbijt, lunch en avondeten.

Leuke dagbesteding


Een leuke daginvulling is belangrijk. Wat denk je van werken bij de NLW Groep? Past dat bij jou? Of voel je je meer op je plek bij bakkerij Op den Beek? En natuurlijk kan er nog heel veel meer. Vertel maar wat je zoekt, dan denken de begeleiders met je mee!

Vrije tijd


Ga je er ’s avonds of in het weekend graag op uit? Vlak in de buurt zijn allemaal mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld gezellig naar het eetcafé. Of meedoen met de kookgroep. Of je uitleven bij een sportclub. Zoek je de gezelligheid liever binnenshuis? Dat kan ook. In de ontmoetingsruimte worden leuke activiteiten georganiseerd. Misschien wil je graag één-op-één aandacht? Bijvoorbeeld omdat je zelf wilt leren koken of wassen? Ook dat kan geregeld worden.

Jouw begeleiding


Je krijgt precies de hulp en begeleiding die je nodig hebt. Wat je zelf kunt, mag je natuurlijk zelf doen. Maar sommige dingen vind je misschien wat lastiger. Je persoonlijke verzorging bijvoorbeeld. Of je medicijnen goed innemen. We kijken samen ook welke dingen je leuk vindt om te doen. En hoe je fijn met andere mensen om kunt gaan. Heb jij hulp nodig bij heel iets anders of wil je iets nieuws leren? Vertel het ons, dan gaan we samen aan de slag!

Peel en Maas

Binnen Peel en Maas hebben we naast de Raadhuisstraat nog twee andere locaties. Klik op de onderstaande locaties voor meer informatie!
Kloosterstraat 25 en 26
Nijverheidsstraat 

Foto's van Raadhuisstraat

'Als je het ons vraagt…'

Meer informatie over Raadhuisstraat

Voor wie

Voor volwassenen en ouderen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. 

Voorzieningen
 • eigen appartement (niet geschikt voor rolstoel, wél voor rollator)
 • 24-uurs begeleiding: veel en makkelijk contact
 • veel aandacht voor saamhorigheid en prikkelende activiteiten
 • individueel dagprogramma voor structuur en veiligheid
 • 2 gezellige ontmoetingsruimtes
 • algemene zorgbadkamer met grote douche en bad
 • lift naar 1e verdieping
 • gezamenlijke tuin
 • zeer betrokken buurt
 • duo-fiets
 • beleeftafel
Omgeving

De Raadhuisstraat ligt niet ver van het centrum van Panningen. In het dorp zijn verschillende winkels en horeca-gelegenheden. Op het dorpsplein wordt iedere zaterdag muziek gemaakt. En heel fijn: je loopt of fietst overal zo naartoe. Wil je toch liever met de bus? Geen probleem: die stopt voor de deur.

Aantal plaatsen per woning 1
Totaal aantal plaatsen 18

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Doelgroep
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Raadhuisstraat 166
5981 BJ Panningen
 • Raadhuisstraat
  Raadhuisstraat 166
  5981 BJ Panningen

Chat met ons