Naar inhoud
Locaties

Deken van Erpstraat B108 en 208

Het is fijn wonen aan de Deken van Erpstraat in het centrum Sint-Oedenrode. Je hebt er een mooi appartement. Daar woon je gezellig samen met een huisgenoot. Die is net als jij redelijk zelfstandig. De appartementen zijn bedoeld voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Hoe woon je?


De huisnummers 108 en 208 zitten boven elkaar in een mooi appartementencomplex. In beide is plek voor twee bewoners. Als jij er komt wonen, deel je de huiskamer, de keuken en de badkamer met je huisgenoot. Ook het balkon is voor jullie samen. Natuurlijk heb je ook een eigen slaapkamer.

Wat doe je overdag?


Overdag kun je naar de dagbesteding of gaan werken. Dat kan bijvoorbeeld bij Meerschot, kinderboerderij Kienehoeve of Uniek en Kunstwerk. Ook buiten werktijd is er van alles te doen in de buurt. Ga maar eens kijken bij Odendael, een fijne ontmoetingsplek waar je bijvoorbeeld kunt kienen en biljarten. Maar je kunt natuurlijk ook fijn thuis blijven en een puzzel leggen of iets creatiefs doen. Wil je graag naar buiten? Dan kun je prachtig wandelen in de omgeving of even het gezellige centrum inlopen.

Welke begeleiding krijg je?


De begeleiding komt een paar keer per dag kort bij je langs. Bijvoorbeeld om met jou te koken of om te helpen om je medicijnen te nemen. Ze zijn er ook om samen een boodschappenlijstje te maken of om je klaar te maken voor de nacht. Ook als er gepoetst moet worden, kun je op de begeleiding rekenen. Dingen die je zelf kunt, mag je natuurlijk zelf doen: je krijgt precies de hulp die jij nodig hebt.

Foto's van Deken van Erpstraat B108 en 208

'Als je het ons vraagt…'

Meer informatie over Deken van Erpstraat B108 en 208

Voor wie

Voor (jong)volwassenen en ouderen met een lichte tot matige verstandelijke beperking en een behoorlijke mate van zelfstandigheid.

Voorzieningen

- 2-persoonsappartement in modern complex
- In het centrum van Sint-Oedenrode
- Prachtige wandelomgeving langs de Dommel

Omgeving

De appartementen liggen aan het begin van een doodlopende straat met veel parkeermogelijkheden. Het centrum van St. Oedenrode, met leuke winkels en horecagelegenheden, ligt op loopafstand. Net als het sportpark waar De Dommel doorheen stroomt. In de omgeving kun je prachtige wandelingen maken. De locatie is goed bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer.

Aantal plaatsen per woning 2
Totaal aantal plaatsen 4

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Deken van Erpstraat B108 en 208
5492 DG Sint-Oedenrode
  • Deken van Erpstraat B108 en 208
    Deken van Erpstraat B108 en 208
    5492 DG Sint-Oedenrode

Chat met ons