Naar inhoud
DB 9807 Veghel header

Peellandstraat

Woon jij graag op jezelf, maar heb je wél graag begeleiding in de buurt? Dan past wonen op de Peellandstraat misschien heel goed bij jou! Dichterbij heeft er 16 moderne appartementen op de 1e, 2e en 3e verdieping.

Hoe je woont

Je hebt een appartement voor jou alleen. Met je eigen woonkamer, keukentje, slaapkamer, badkamer en berging. Op de 1e en 2e verdieping zijn 6 appartementen. Ze liggen rond een gezamenlijke ruimte met een huiskamer en keuken. Op de 3e verdieping zijn 4 appartementen, zonder gezamenlijke ruimte. Je bent daar op je plek als je redelijk zelfstandig bent en genoeg hebt aan ondersteuning op afspraak. Op de 3e verdieping zit ook een dakterras, voor alle 16 bewoners.

In de gezamenlijke ruimte kun je na je werk gezellig wat drinken en een praatje maken met de begeleiders en de andere bewoners. Wil je liever even rust? Dan ga je gewoon naar je appartement, geen probleem. Als je wilt, kun je 's avonds samen eten. Dat mag iedere dag of af en toe. Hou je van koken? Help gerust mee: de begeleiders zijn altijd blij met een paar extra handjes! Je bent ook later op de avond welkom in de gezamenlijke ruimte. Om samen tv te kijken, een kop thee te drinken, een spelletje te doen of je uit te leven op de Wii.

Jouw dag

Doordeweeks ga je naar de dagbesteding of naar je werk. Dat kan bijvoorbeeld bij Brownies&DownieS of bij IBN. En bij dagbesteding 't Ven of bij zorgboerderij Tónnieje-Hoeve. Wil jij wat anders? Dan gaan we samen met jou op zoek! Je wilt 's avonds en in het weekend natuurlijk ook leuke dingen doen. Wat denk je van voetbal, langlaufen of waterbasketbal? Of misschien ga je liever naar een muziekclub of naar vrijetijdsclub De Vrije Vogels. Ook heel leuk: soos De Leste Cent!

De begeleiding

De begeleiders kijken samen met jou welke begeleiding je nodig hebt. Wil je dagelijks een gesprekje? Dat kan! Heb je hulp nodig bij het innemen van medicatie? Regelen we! Lukt het nog niet helemaal om je appartement schoon te houden of zelf te koken? We helpen je! Is het fijn als de begeleiders contact onderhouden met je werk of club? Komt voor elkaar! En zo is er veel meer waar de begeleiders graag een steuntje bij in de rug geven. We stemmen met jou en de mensen om je heen af wie jou welke ondersteuning geeft.

Foto's van Peellandstraat

'Als je het ons vraagt…'

Meer informatie over Peellandstraat

Voor wie

Voor mannen en vrouwen van 18 jaar tot 50+ met een lichte tot matige verstandelijke beperking in combinatie met gedragsproblemen.

Voorzieningen
 • 24-uurs zorg en begeleiding
 • Eigen appartement
 • Lift
 • Gezamenlijke huiskamer, keuken en dakterras
 • Inpandige fietsenberging
 • Eigen parkeerplekken in de parkeergarage
Omgeving

Het appartementencomplex aan de Peellandstraat ligt op loopafstand van het centrum van Veghel. Vlak in de buurt zijn verschillende supermarkten en locaties voor dagbesteding en werk. Er is een lift aanwezig in het gebouw. De Peellandstraat is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Aantal plaatsen per woning 1
Totaal aantal plaatsen 16

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Begeleid wonen
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Peellandstraat
Veghel
 • Peellandstraat
  Peellandstraat
  Veghel

Chat met ons