Naar inhoud
Dichterbij 2

Wonen en leven bij Dichterbij

Onze droom is dat we in al onze woningen de behoeften, wensen en talenten van bewoners ondersteunen. We willen talenten bij cliënten ontwikkelen, zorgverbeteringen doorvoeren, medewerkers binden en boeien en iedereen zo veel mogelijk mee laten doen.

Bij het ontwerpen en (her)inrichten van woon- en leefomgevingen beginnen we bij de behoeften, wensen en ideeën van bewoners. 

In gesprekken zeggen cliënten bijvoorbeeld dat ze in de weekenden activiteiten willen doen die bij hen en hun dagritme passen. En ze vinden het fijn als er in de directe omgeving van hun woning van alles te doen is. 

Bij nieuwe initiatieven zijn talentontwikkeling en meedoen belangrijke uitgangspunten bij het ontwerp. Voorbeelden hiervan zijn de nieuwe locaties in Horst, Veghel, Beringe en Oss. Daarnaast hebben we in 2021 de vastgoedstrategie voor Dichterbij vastgesteld.

 • Nieuwe locatie in Horst

  In Horst maken we samen onze droom waar. In de loop van 2023 kunnen bewoners, verwanten, medewerkers en buren volop genieten en hun talenten inzetten en ontwikkelen.

  Lees verder
 • Ontwikkelingen in Veghel, Beringe en Oss

  In Veghel krijgen 40 cliënten een nieuw thuis op Int Corenvelt, in Beringe komen 20 nieuwe appartementen en we willen in Oss een appartementencomplex met dagbesteding ontwikkelen voor 24 cliënten.

  Lees verder
 • Nieuwe vastgoedstrategie

  We hebben in 2021 de vastgoedstrategie vastgesteld. De visie is in 6 lijnen uitgewerkt: een thuis voor cliënten en medewerkers, flexibiliteit, duurzaam en toekomstbestendig, wonen en samenwerking, innovatie en financieel.

  Lees verder

Chat met ons