Naar inhoud
Dichterbij 5 Header 2000x550px

Veldweg 12abc - groepswonen

Het is hartstikke leuk wonen op Veldweg 12abc. De bewoners van de drie groepswoningen kunnen het goed met elkaar vinden en ze houden de begeleiders samen graag een beetje voor de gek.

Hoe je woont


De groepswoningen op huisnummer 12abc zijn niet precies hetzelfde. Maar ze hebben allemaal een heel gezellige woonkamer. Je kunt daar samen met je huisgenoten gezellig een kopje koffie drinken. Of samen tv kijken. Dan zetten we GTST aan, of een leuke spelshow. We houden ook veel van muziek. Luister jij ook graag naar Abba of Jan Smit? Iets anders mag ook hoor: altijd goed! Wil je liever even in je eentje zijn? Dat mag natuurlijk ook. Ga maar lekker naar je eigen kamer. Die is groot genoeg om er ook een klein hoekje te maken. Daar kun je bijvoorbeeld een bankje en een tv neerzetten. Maak er maar echt jouw plekje van.

Hoe beleven wij een leuke dag?


Je huisgenoten gaan overdag allemaal naar dagbesteding of werk. De meesten gaan elke dag, maar een paar dagen per week kan ook. Heb jij al een leuke plek? Anders helpen de begeleiders je graag kiezen. Misschien past Roggy wel heel goed bij jou. Of anders De Kroon? Die is ook vlak in de buurt. En bij SDC is ook veel leuks te doen.

Blijf je in het weekend op de groep? Gezellig! Eerst lekker uitslapen en dan gaan we leuke dingen doen. Waar heb jij zin in? Een wandeling langs de Maas? Samen een boodschapje doen? Even een terrasje pakken of een ijsje halen? Een spelletje doen? Of liever een cake bakken? Het kan allemaal!

Je begeleiding


Niemand is hetzelfde. Je begeleiders kijken daarom heel goed welke begeleiding en zorg jij nodig hebt. Kun jij veel zelf? Hartstikke fijn! De begeleiding springt alleen bij als het nodig is. Dat kan zijn bij het opstaan, douchen en aankleden. Of bij het boterhammen smeren. Of bij heel wat anders. Vertel maar waar jij graag hulp bij krijgt. De begeleiding zorgt ook dat je je medicijnen op tijd inneemt. Je kunt ook altijd bij ze terecht als je ergens mee zit of als je iets wilt leren. En natuurlijk maken ze het samen met jou en je huisgenoten heel gezellig. Elke dag opnieuw.

Foto's van Veldweg 12abc - groepswonen

'Als je het ons vraagt…'

Meer informatie over Veldweg 12abc - groepswonen

Voor wie

Voor volwassen mannen en vrouwen (18+) met een matige verstandelijke beperking, soms in combinatie met moeilijk verstaanbaar gedrag.

Voorzieningen
 • gelijkvloerse groepswoningen
 • groepswoning 12c is bereikbaar via lift
 • rolstoeltoegankelijk
 • hulpmiddelen als tillift en douchebrancard 
 • grote kast met spelletjes en knutselmateriaal
 • ruime tuin met twee partytenten, groot terras en zonnehoek
Omgeving

De Veldweg ligt op een heel fijne plek in Cuijk. Je hoeft maar één straat te lopen en je bent al in het centrum. Maar ook de Maas is op loopafstand. Je kunt daar prachtig wandelen of het pontje nemen naar Mook en Middelaar. De Veldweg is goed bereikbaar met de trein en de bus: het station is op loopafstand. 

Aantal plaatsen per woning Groepswoning 12a: 4 personen; Groepswoning 12b: 5 personen; Groepswoning 12c: 4 personen
Totaal aantal plaatsen 13

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Begeleid wonen
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Veldstraat 12abc
5431 CJ Cuijk
 • Veldweg 12abc - groepswonen
  Veldstraat 12abc
  5431 CJ Cuijk