Naar inhoud
Locaties

De Ziep 2

De Ziep ligt midden in het groen: hoe fijn is dat? En het mooie is: op het terrein is van alles te beleven. Maar verkeer, dat is er niet. Wat zul je genieten van de rust en ruimte!

Fijn wonen


De Ziep 2 is een fijne woongroep voor 4 personen. Jouw huisgenoten hebben net als jij een ernstige verstandelijke beperking. Jullie hebben allemaal een eigen appartement met je eigen woonkamer, slaapkamer en badkamer. Maar er is ook een gezellige gezamenlijke huiskamer. De keuken is ook voor jullie allemaal.

Een leuke dag beleven

Iedere dag een fijne dag. Daar gaan je begeleiders voor. Ze bekijken per dag hoe het met je gaat en richten daar je programma op in. Je kunt bijvoorbeeld samen met de begeleiding en je huisgenoten een spelletje doen, wandelen of gezellig naar het dorp gaan. Je kunt dagbesteding op de groep volgen, maar ook in je eigen appartement. Liever buitenshuis? Dat kan ook! Op het terrein zijn allerlei leuke activiteiten te doen en er zijn twee dagbestedingslocaties: dagbesteding specifieke groep 5 en dagbesteding specifieke groep 10.

Je begeleiders

Je begeleiders nemen je bij de hand en begeleiden je met zorg. Ze bieden je de structuur en de nabijheid die je nodig hebt. Verder helpen ze jou bij het contact met je familie en met je huisgenoten. 

Foto's van De Ziep 2

Meer informatie over De Ziep 2

Voor wie

Voor (jong)volwassenen en ouderen met een ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Een aantal bewoners krijgen meerzorg.

Voorzieningen

- 24-uurs woonzorg
- Nachtzorg op locatie
- Dagbesteding op locatie
- Theehuis voor gezamenlijke activiteiten
- Sportveld
- Belevingsgerichte speeltuin
- Duo-fiets
- Paardrijden
- Bosrijke omgeving
- Rolstoelvriendelijk

Omgeving

De Ziep ligt in het buitengebied van Ottersum, midden in het groen. Het terrein is vrij van verkeer. De dorpskernen van Gennep en Ottersum liggen vijf kilometer verderop. De Ziep is niet goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Aantal plaatsen per woning 4
Totaal aantal plaatsen 4

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Beschermd wonen
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
De Ziep 2
6595 NZ Ottersum
  • De Ziep 2
    De Ziep 2
    6595 NZ Ottersum

Chat met ons