Naar inhoud
Header 14 2000x550px

Een fijne dag organiseren

Een fijne dag. Dat willen we natuurlijk allemaal. Op deze pagina helpen we daarbij. Je vindt hier leuke en zinvolle activiteiten. Ideeën en tips om samen een fijne dag te beleven. We hebben de tips zoveel mogelijk geschreven in ‘Taal voor allemaal’. Dit is een manier om teksten voor veel mensen begrijpelijk te maken.

De tips zijn ingedeeld in een aantal thema’s. Door op een thema te klikken, vind je de tips die bij het thema horen. Laat je inspireren en maak er samen een fijne dag van!

Afbeelding fijne dag
Koken en eten

Voordat je kunt eten, moet er natuurlijk eerst worden gekookt. Op deze pagina vind je tips om mee aan de slag te gaan als je het leuk vindt om te koken.

Lees de tips
Leer iets nieuws

Wie wil er niet elke dag iets nieuws leren? Op deze pagina helpen we je daar mee. Je vindt handige tips om nieuwe dingen te leren.

Lees de tips
Knutselen en kleuren

Het is hartstikke leuk om lekker creatief bezig te zijn. Dat kan bijvoorbeeld door te knutselen en kleuren. Van kaarten maken tot aan tips voor kleurplaten

Lees de tips
Blijf in beweging

Bewegen is leuk en gezond. Als je beweegt, voel je je fit en zit je lekker in je vel. Je krijgt er gewoon een fijne dag door.

Lees de tips
Doe leuke dingen

We doen natuurlijk allemaal graag leuke dingen doen. Er zijn heel veel leuke dingen om te doen. Je kunt bijvoorbeeld muziek maken, een spelletje spelen of een fotoboek maken.

Lees de tips
Contact met anderen

Je kunt op heel veel verschillende manieren contact maken met anderen. Op deze pagina vind je daar een aantal voorbeelden van. Contact is vaak leuk en bezorgt je een fijne dag.

Lees de tips

Heb jij een tip voor een fijne dag? Laat het ons weten door het formulier onderaan deze pagina in te vullen!

Chat met ons