Naar inhoud
20181129Headerstevigtiny

Cliënten vertellen hun verhaal op de nieuwe website van STEVIG

Tiny komt sinds een jaar wekelijks naar STEVIG. Tiny worstelt al haar hele leven met een laag zelfbeeld. Dit zorgt ervoor dat ze zich niet altijd even fijn voelt, bang werd voor veel dingen die speelden in de wereld en ze voelde zich eenzaam. Ruim een jaar geleden kreeg Tiny een aanvaring op haar werk, waardoor ze in een crisis belandde. Via de GGZ is ze bij STEVIG terecht gekomen.

Verhalen

Op de nieuwe website van STEVIG lees je de verhalen van cliënten zoals Tiny. Ontdek het hele verhaal van Tiny op www.stevig.nl.

Online bereikbaarheid, zichtbaarheid en dienstverlening

Met de nieuwe website verbetert STEVIG haar online bereikbaarheid, zichtbaarheid en dienstverlening. De bedoeling is dat zowel cliënten, familie, verwijzers en (toekomstig) medewerkers de informatie vinden die zij nodig hebben en een duidelijk beeld krijgen van wat STEVIG voor hen kan betekenen. Om de doelgroepen te ondersteunen bij het vinden van de juiste informatie zijn er foto’s en films gemaakt en is er geschreven in begrijpelijke taal.

Over STEVIG

STEVIG is een onderdeel van Dichterbij. STEVIG helpt mensen met een licht verstandelijke beperking en een gedragsstoornis. De cliënten hebben vaak niet de juiste zorg kunnen vinden, omdat zij zowel bij de verstandelijk gehandicaptenzorg als de GGZ niet op hun plek zijn. STEVIG behandelt juist deze groep cliënten.

Chat met ons