Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
20190325 Funpop Header

Dichterbij helpt Funpop om droom waar te maken

Dichterbij gaat Funpop helpen om door te groeien naar 10.000 bezoekers. Met onder meer publiciteit, menskracht en een speciaal Funpop-rooster, zodat iedere cliënt van Dichterbij en STEVIG met een begeleider naar het festival kan.

Funpop in Horst is het grootste openlucht feest van Nederland voor mensen met een beperking. Het festival vindt dit jaar plaats op 6 en 7 juni. Dichterbij stond aan de wieg van het festival en gaat de organisatie nu helpen om door te groeien naar 10.000 bezoekers. Nu genieten jaarlijks zo’n 8.000 mensen van de optredens, onder wie ook veel cliënten, verwanten en medewerkers van Dichterbij en STEVIG.

Dichterbij helpt

Dichterbij sponsort het evenement dit jaar met 10.000 euro. Dit bedrag maken we niet over, maar leveren we in natura. Zo komt er een Funpop-rooster. Dit betekent dat begeleiders zichzelf kunnen inroosteren als ze met een of meer cliënten naar Funpop gaan. Dichterbij financiert en regelt ook het vervoer naar het festivalterrein. We gaan collega’s motiveren om als vrijwilliger aan de slag te gaan op het festival. Ook komt er een paviljoen van Dichterbij waar festivalbezoekers leuke activiteiten kunnen ondernemen en kunnen genieten. En tot slot gaan we Funpop actief promoten.

Interesse?

We gaan er vanuit dat veel cliënten, verwanten en medewerkers enthousiast zijn over Funpop. Wil jij meehelpen of heb je goede ideeën die je met ons wilt delen? Stuur een mail naar funpop@dichterbij.nl. We houden je op de hoogte via de Facebookpagina van Dichterbij en via de speciale Funpoppagina op onze site. Samen kunnen we 6 en 7 juni tot een onvergetelijk weekend maken voor mensen met een beperking!

Chat met ons