Naar inhoud
Hackathon

Gezocht: geniale ideeën voor VG Hackathon

Het is weer bijna zover! Van 30 maart tot en met 3 april vindt de tweede VG-Hackathon plaats. What the hack is een hackathon?! Een wedstrijd waarin teams in beperkte tijd een oplossing bedenken voor een vraagstuk. Eén week, één doel, één team. Analyseren, creatief denken en samen creëren staan tijdens deze week centraal. Dichterbij is op zoek naar échte vernieuwende ideeën met impact rondom de thema’s werkdruk en arbeidsmarkttekort waarmee we de strijd kunnen aangaan met 28 andere zorginstellingen in onze sector!

Thema werkdruk en arbeidsmarkttekort

De zorg is in beweging, de werkdruk is erg hoog en er is een flink arbeidsmarkttekort. Stel jezelf Dichterbij voor over 10 jaar, in 2030. Jij mag bepalen hoe de ondersteuning en zorg in de toekomst bij Dichterbij wordt georganiseerd. Alles kan en mag. Wetende dat we het werk met minder moeten mensen doen. We zoeken naar nieuwe manieren die zorgen voor: meer werkplezier bij de medewerkers, minder werkdruk, minder administratie en de beste zorg voor onze cliënten! Hoe zou dit eruit zien volgens jou? Welke mogelijkheden en oplossingen zie jij? Deel jouw idee(ën)!

Dien je vernieuwende idee in voor 22 februari

We zoeken échte vernieuwende ideeën met impact. Iedereen (van cliënt tot verwant tot ervaringsdeskundige tot bestuurder) mag zijn of haar idee(en) indienen. Heel graag zelfs! Doe dit voor 28 februari door onderstaand formulier in te vullen. Uit alle ideeën kiest de jury van Dichterbij het allerbeste idee. Dat idee wordt tijdens de hackathon verder uitgewerkt door #TeamDichterbij.

Inschrijfformulier

Chat met ons