Naar inhoud
20180727 Ervaringsdeskundigen

Hoe kunnen ervaringsdeskundigen jou helpen?

Meer en meer helpen ervaringsdeskundigen om de kwaliteit van leven van mensen met een verstandelijke beperking te verbeteren. Zowel binnen als buiten Dichterbij. Waarbij kunnen ze jou helpen?

Waar ze ook komen, de meerwaarde van ervaringsdeskundigen is altijd al snel duidelijk. Onderstaand filmpje is daarvan opnieuw een mooi bewijs. CZ betrekt ervaringsdeskundigen –onder wie Anneke van Dichterbij- bij de inkoopgesprekken. Want, zeggen ze terecht: zij weten het beste wat ze graag willen.

Ook intern zetten we ervaringsdeskundigen, samen met hun coach, steeds vaker in. Maar ze willen graag nóg meer doen! Daarom: hoe kunnen ervaringsdeskundigen jou helpen? Misschien worstelt je team met aspecten rondom de kwaliteit van zorg waarbij Marleen of Anneke goede inzichten kunnen geven. Ze kunnen als gastdocent optreden. Belangrijke input leveren voor het project waaraan je deelneemt. Een maatje zijn voor een of meerdere cliënten. Of kritische vragen stellen bij een sollicitatiegesprek.

Contact

Wil jij graag de talenten en kwaliteiten van ervaringsdeskundigen benutten, neem dan contact op met Marion Blom, coördinator ervaringsdeskundigen via 06-2233 4128 of kijk op www.dichterbij.nl/ervaringsdeskundigen.