Naar inhoud
Dichterbij magazine 2000x550

Nieuw WIJ Magazine: 'Jij en ik'

De derde editie van WIJ Magazine verschijnt deze week. Deze editie draagt het thema ‘Jij en ik’ en gaat over een hechte band, mooie vriendschappen en bijzondere momenten samen.

Client 3

Vrienden door dik en dun. Die je steunen in goede én in slechte tijden. Het zijn de mensen die extra betekenis aan je leven geven. Daarover gaat deze editie van het WIJ Magazine. Petra en haar zoon Marcel staan op de cover. Ze leerden elkaar op een bijzondere manier kennen toen Marcel één jaar was.

WAUW festival

In het hart van het magazine vind je een speciale bijlage voor cliënten bij Dichterbij. Daarin vertellen we meer over WAUW festival. Dat is een online festival voor iedereen bij Dichterbij. Het is op zaterdag 1 oktober, je kunt in de ochtend of in de middag kijken.

In het magazine lees je over het programma en vind je tips en een winactie.

WAUW festival

Meer info

WIJ magazine

WIJ Magazine is voor én door iedereen die bij Dichterbij betrokken is. Het magazine verschijnt twee keer per jaar, iedere keer met een ander thema. Het magazine wordt verspreid op de woningen en naar verwanten.

WIJ Magazine

In maart verschijnt de volgende editie van WIJ Magazine. Het thema is 'Gouwe ouwe' en gaat over (vitaal) ouder worden, herinneringen aan vroeger en levensverhalen. Heb je een tip? Of wil je iets plaatsen? Stuur dan een mailtje naar communicatie@Dichterbij.nl