Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
3731 Gennep 1 1

Coronavirus

Actuele ontwikkelingen en maatregelen

Het coronavirus is een risico voor iedereen, vooral als je kwetsbaar bent. We begrijpen dat je je zorgen maakt. Ondanks alle maatregelen willen we ook in deze tijd bijdragen aan een betekenisvolle dag. We bieden maatwerk en kijken naar jouw behoeften terwijl we de balans zoeken tussen ieders gezondheid, veiligheid en welzijn.

Laatste nieuws

Ons beleid wordt aangepast als dat nodig is. De informatie op deze pagina is actueel. Het nieuwsbericht over de lockdown van 15 december lees je hier. Voor cliënten kun je hier het bericht in taal van allemaal lezen.
Op veel algemene vragen over het coronavirus vind je antwoorden op de site van het RIVM.

Vaccinatie
Vanaf 6 januari 2021 start het vaccineren van Nederlanders tegen corona. De vaccinatie is een belangrijk middel om de verspreiding van het virus te stoppen. We hebben een lijst met vragen en antwoorden. Die vind je hier. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail deze dan naar vaccineren@dichterbij.nl.

Via de website van Steffie vind je begrijpelijke informatie. Ook op de website van het RIVM vind je informatie over het vaccineren.

Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen voor Dichterbij staan bij ‘wat betekent dit voor jou?’ Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via 088-754 0000 of stuur een bericht via info@dichterbij.nl.

#WijZijnDichterbij

Ontzettend veel hartverwarmende acties
Lees meer

Prikbord

Verrast met lieve berichten
Lees meer

Een fijne dag

Wat doe je als je veel thuis bent?
Lees meer

Nieuw! Het journaal

In het journaal beantwoorden we vragen over de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus en zetten we mooie initiatieven die er binnen Dichterbij en STEVIG ontstaan in de spotlight.

#WijZijnDichterbij

De gevolgen van het coronavirus zijn overal voelbaar. Ook in de gehandicaptenzorg. Maar we steken elkaar een hart onder de riem. We doen het samen, want #WijZijnDichterbij.

Chat met ons