Naar inhoud
9223 - 10280 - Grubbenvorst - header

De Baersdonck

Bij De Baersdonck in Grubbenvorst staan achttien mooie studiowoningen; negen op de begane grond en negen daarbovenop. Ben je klaar om de volgende stap te zetten in je leven, bijvoorbeeld na een behandeling bij STEVIG, dan kun je voor een van deze studio’s in aanmerking komen. Je hebt er je eigen woon- en slaapkamer, douche en toilet. Je hebt een kooktoestelletje, maar kunt ook samen met je medebewoners en begeleiders eten in de keuken en huiskamer in het hoofdgebouw.

Het prachtige hoofdgebouw van de Baersdonck is een voormalige basisschool. In dit gebouw zitten ook de gratis bibliotheek en een ouderensoos. In de gezellige bieb kun je een handje helpen, bijvoorbeeld met het schenken van de koffie of bij een activiteit. Ook in het dorp is van alles te doen. Zie jij jezelf al meedraaien in de keuken of de bediening van een lunchroom? Of zou jij graag allerlei klusjes doen als huismeester van het bejaardencentrum? Jij mag het zeggen en dan gaan we samen op zoek! We ontwikkelen steeds meer mooie initiatieven met de inwoners, verenigingen en ondernemers van Grubbenvorst om voor elkaar van betekenis te zijn.Voor wie

Volwassen mannen en vrouwen in de leeftijd van 18 tot 70 met een lichte verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblematiek.

Voorzieningen
  • 24-uurs-begeleiding en ondersteuning
  • Woonlocatie met dagbesteding
  • Toepassing van e-health (apps, gps-trackers, serious gaming) om de zelfstandigheid van de bewoners te bevorderen
  • De studio’s op de begane grond en het hoofdgebouw zijn rolstoeltoegankelijk
Omgeving

Woonlocatie De Baersdonck ligt in het centrum van Grubbenvorst en op steenworp afstand van de Maas. De Baersdonck is goed bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer.

Website https://www.facebook.com/Baersdonck/?ref=br_rs
Aantal open plaatsen 0
Aantal plaatsen per woning 1
Totaal aantal plaatsen 17

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Grubbenvorst
Soort ondersteuning
Wonen met zorg
Dagbesteding, leren en werken
Adresgegevens
Julianastraat 3 Kloosterstraat 76
5971BP Grubbenvorst
  • De Baersdonck
    Julianastraat 3 Kloosterstraat 76
    5971BP Grubbenvorst
Ik heb een vraag Ik meld mij aan