Naar inhoud
Symposium - Ottersum

Dichterbij Academy: lezing over LVB+

Op 6 september trapt Xavier Moonen de reeks interactieve lezingen van Expertise af. Zijn lezing gaat over mensen met een lichte verstandelijke beperking en gedragsproblemen (LVB+). Jij kunt erbij zijn!

Onder de naam Dichterbij Academy houdt Expertise dit najaar vijf interactieve lezingen. Experts gaan in op onderwerpen die voor Dichterbij relevant zijn. Medewerkers en verwanten kunnen hiermee hun kennis verrijken en inspiratie opdoen.

Communicatie op maat

Xavier Moonen is een van de gerenommeerde sprekers. Hij is bijzonder hoogleraar Kennisontwikkeling over jeugdigen en jongvolwassenen met licht verstandelijke beperkingen en gedragsproblemen aan de Universiteit van Amsterdam, bijzonder Lector bij Zuyd Hogeschool envoorzitter van de wetenschappelijke adviesraad van het Landelijk Kenniscentrum LVB. In zijn lezing gaat hij in op de grote verschillen binnen de doelgroep LVB+. Communicatie met een individuele cliënt moet op maat zijn, afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de cliënt.

Volg de livestream

De leerzame lezing vindt plaats op donderdag 6 september van 19 tot 21 uur bij Gilde Opleidingen in Venray, Henri Dunantstraat 40 in Oostrum. Je kunt de lezing ook volgen via een livestream: www.dichterbij.nl/livestream. Veel kijkplezier!

Aanmelden voor andere lezingen?

Benieuwd welke lezingen er nog volgen? Kijk dan op www.dichterbij.nl/academy. Daar kun je je ook aanmelden.