Naar inhoud
Carnaval header

Het feest kan beginnen, want wij zitten binnen! - Carnaval vieren bij Dichterbij & STEVIG

​ Het is weer bijna Carnaval. Vanwege het coronavirus verloopt het feest der feesten niet helemaal hetzelfde als voorgaande jaren. Om een beetje in de stemming te komen én om Carnaval toch te vieren, hebben we leuke activiteiten bedacht. 

Versier je woonkamer, trek je mooiste verkleedkleren aan, haal het paard uit de gang en schenk een lekker drankje in.

Carnavalsradio: je favoriete carnavalskrakers op Radio Beeldkracht
Deze Carnaval is Radio Beeldkracht dé carnavalszender van Dichterbij & STEVIG. De DJ’s van onze eigen radiozender staan maandag 15 en dinsdag 16 februari van 13.00 uur tot 15.30 uur voor je klaar om al je verzoekjes te draaien. Vraag je favoriete carnavalsliedje aan of doe de groetjes.

Wanneer?

Maandag 15 en dinsdag 16 februari van 13.00 uur tot 15.30 uur

Waar kan ik luisteren?

Ga naar Radio Beeldkracht (radio12345.com) en klik op play!

Hoe vraag ik een verzoekje aan?

Sms, app of bel jouw carnavalsnummer door naar 06-29239289. Wie weet komt jouw verzoekje live in de uitzending!

Carnaval in jouw regio

Omdat het carnavalsfeest niet met z’n allen gevierd kan worden, hebben veel carnavalsverenigingen een online programma. Wij hebben dit voor jullie verzameld en deze lijst vind je hier. Zo maak je er thuis net zo’n mooi feest van.

Heb je nog een leuke tip die er niet tussen staat? Laat het gerust in een opmerking onder dit bericht weten!

Lekker tekenen
Bij Carnaval hoort natuurlijk ook tekenen en knutselen. Daarom hebben we deze kleurplaten gemaakt voor cliënten. Pak je knutselspullen, potloden en stiften erbij en ‘schmink’ ze helemaal in stijl. Je download de kleurplaten hier:

Kleurplaat 1
Kleurplaat 2

Win een leuke prijs!
Er is ook een winactie waaraan je kunt meedoen. Zowel cliënten als medewerkers maken kans.
Maak een foto of scan je kleurplaat en stuur deze naar communicatie@dichterbij.nl met je naam, telefoonnummer en e-mailadres.
Geen kleurtalent? Niet getreurd! Maak een feestelijke carnavalsselfie en stuur deze ook naar communicatie@dichterbij.nl met je naam, telefoonnummer en e-mailadres.

Prijs: De leukste inzendingen maken kans op een Bol.com bon!

Actievoorwaarden
Je hebt tot 21 februari om je kleurplaat en/of carnavalsselfie in te sturen. In de week van 22 februari worden de winnaars bekend gemaakt.
Door het insturen van je foto en/of kleurplaat geef je toestemming dat Dichterbij & STEVIG deze mogen delen op social media. Mocht je daar bezwaar tegen hebben, laat het dan even weten bij je inzending.

Alaaf en Houdoe!