Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
Abcdate2

Het was weer een leuke feestavond van ABCDate!

Daar komen de eerste dames binnen. En komt de stemming er goed in. De feestavond van ABCDate op 21 juni is gezellig. Er worden spelletjes gespeeld, veel gekletst én lekker gedatet.

Vrijdag 21 juni. Het tweede grote feest van ABCDate voor cliënten van Dichterbij, dit keer in Boxmeer. Om 7 uur ’s avonds komen de eerste gasten. Heren. Maar niet veel later gaan alle ogen richting de ingang, want de eerste dames komen binnen. Vanaf dat moment zit de stemming er goed in. Al snel vinden alle bezoekers hun weg. Ze spelen spellen, maken kennis met elkaar, kletsen veel.

Tevreden naar huis

Bezoekers kunnen ook hun profiel maken of bijwerken op de site van ABCDate. Bij dat profiel hoort een leuke foto, die kunnen ze ter plekke laten maken. En zichzelf ook even mooi opmaken als ze dat willen. Het is niet zo druk als de vorige keer. Maar wél heel gezellig. Iedereen heeft een mooie avond en gaat tevreden naar huis. Of zoals huisdichter Richard het verwoordt:

‘Er waren heel veel mensen
Met heel verschillende grenzen
Super toffe tijd
Dat hebben we weer bereikt’


En zo is dat!

Meer weten over ABCDate?

ABCDate is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een relatie, een vriendschap of een maatje om leuke dingen mee te doen. Dat gaat op een veilige manier; cliënten kunnen zich alleen via hun begeleider aanmelden. Wil je meer weten, kijk dan op de site van ABCDate of vraag het aan een begeleider.

Chat met ons