Naar inhoud
Header 15 2000x550px

Landelijke VG Hackathon: Dichterbij presenteert ED

Dichterbij heeft afgelopen week met TeamDichterbij deelgenomen aan de landelijke VG Hackathon. Voor een volle zaal enthousiaste vertegenwoordigers van instellingen en organisaties uit heel Nederland, presenteerde Miranda van Berlo programmamanager eHealth, de innovatie van TeamDichterbij om vallen te voorspellen en voorkomen: ED

​Meer vertrouwen dankzij ED

Dankzij ED krijgen zorgverleners meer inzicht in het valrisico van hun cliënten en wordt een val voorspeld en voorkomen. Dit leidt tot een drastische afname van het aantal valincidenten. Dit geeft de cliënt, de verwant en zorgprofessionals grip, rust en vertrouwen.

Onze tool ED is ook daadwerkelijk geïnspireerd op een cliënt van Dichterbij, Ed. Die zie je in dit filmpje. Ed is slechtziend, heeft een scoliose, loopt wat scheef en instabiel en is lekker impulsief. Je zou het misschien niet denken als je hem zo ziet, maar de afgelopen maand is hij al twee keer gevallen. DAT willen we in de toekomst voorkomen!

Meer weten over TeamDichterbij?

Je kunt alle avonturen van TeamDichterbij en de ontwikkeling van ED stap voor stap volgen op www.dichterbij.nl/hackathon.

Meer informatie over de eerste landelijke VG Hackathon vind je op: http://2018.vghackathon.nl

Chat met ons