Naar inhoud
Symposium - Ottersum

Ontdek of de gehandicaptenzorg iets voor jou is

Wil jij ontdekken of werken in de zorg iets voor jou is? Kom dan op 29 november naar een voorlichting van zorgorganisaties in ’s-Hertogenbosch. Dichterbij is er ook!

Werken in de zorg is boeiend. Afwisselend. En geeft veel voldoening, je helpt namelijk anderen die van jouw zorg afhankelijk zijn. De mensen die je verzorgt moeten kunnen vertrouwen op jouw professionaliteit, op jouw deskundigheid en liefdevolle aandacht. Belangrijk werk dus. En er zijn volop banen in de sector!

Reden dat zorgorganisaties de handen ineengeslagen hebben voor een voorlichtingsbijeenkomst. Op 29 november ben je welkom op het Koning Willem I College in ’s-Hertogenbosch om kennis te maken met zorgorganisaties in de ouderenzorg, thuiszorg, GGZ, gehandicaptenzorg, jeugdzorg en welzijn. Ook krijg je uitgebreide voorlichting over de mogelijkheden om te leren en te werken.

Dichterbij is er natuurlijk ook bij! Samen met collega-zorgorganisatie Cello hopen we je warm te maken om te gaan werken met mensen met een verstandelijke beperking. Je kunt met medewerkers praten, maar ook met cliënten, de mensen met wie je gaat werken!

Meld je aan op de site van BrabantZorg.Net. Hier vind je ook meer informatie over het programma, de tijden en de precieze locatie. We zien je graag op 29 november!

Chat met ons