Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
Symposium - Ottersum

Vakantie & corona: ontspannen én alert blijven

Door het coronavirus waren de afgelopen maanden ingrijpend. Daarom is het fijn dat voor velen een welverdiende vakantieperiode aanbreekt: een moment van genieten en ontspanning, in binnen- of buitenland.

Juist in deze periode, waarin veel mensen na hun vakantie terugkeren naar Dichterbij locaties, is het belangrijk om samen alert te blijven. Zo voorkomen we een mogelijke opleving van het virus. Om voor cliënten, verwanten, medewerkers en vrijwilligers het risico op besmetting te beperken, blijft het belangrijk dat we met elkaar de basisregels naleven: hygiënemaatregelen, richtlijnen 1,5 meter afstand en het adequaat reageren bij symptomen.

Dichterbij volgt strikt het landelijk beleid en de richtlijnen. In het geval van nieuwe besmettingen, kunnen maatregelen (al dan niet lokaal) weer aangescherpt worden. Actuele ontwikkelingen en maatregelen vind je hier.

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. De meest gestelde vragen hebben we hier opgenomen. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail deze dan naar info@dichterbij.nl. Of bel 088-754 0000. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 07.00 – 19.00 uur.

We wensen iedereen een fijne vakantie!

Chat met ons