Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
Header verzacht de eenzaamheid placemats

Verras je familielid of vriend(in) met een persoonlijke placemat

Drukkerij Weemen heeft een leuk initiatief: als verwant kun je gratis een placemat laten maken met een eigen boodschap en foto’s. Zie je het blij verraste gezicht van je familielid of vriend(in) al voor je?

Nu je in ieder geval tot en met 28 april niet op bezoek kunt bij je familielid of vriend(in), zijn we met zijn allen op zoek naar mogelijkheden om toch contact met elkaar te hebben. Er gebeurt al veel: videobellen, telefoontjes, raambezoeken, filmpjes, kaarten, noem maar op. Drukkerij Weemen voegt daar een mooi initiatief aan toe. Daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee. We hopen dan ook dat veel verwanten er gebruik van maken.

Hoe werkt het?

Je gaat naar de site www.verzachteenzaamheid.nl. Hier stel je zelf je eigen placemat samen. Je kiest de achtergrond, schrijft een persoonlijke boodschap en uploadt 8 foto’s. Van iedere foto wordt ook een fotokaart gemaakt. Je geeft aan bij welke regio Weemen de placemat kan afleveren: West, Noord en Midden, Oost of Zuid. Weet je niet in welke regio de locatie valt waar je kind/verwant woont, kijk dan op bijgaand kaartje. Weemen levert de placemat en 8 fotokaarten binnen 5 werkdagen bij het regiosecretariaat af. Het secretariaat zorgt dat de verrassing bij jouw familielid of vriend(in) komt.

We wensen je veel plezier en succes met het maken van de placemat.

kaartbeeldDichterbij-staand.jpg

Chat met ons