Naar inhoud
Symposium - Ottersum

Wandel jij mee op de Vierdaagsefeesten?

Op donderdag 19 juli kun je tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen meelopen met Uniek Wandelen, een wandeltocht van vijf kilometer. Meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt.

Vorig jaar vond de eerste editie plaats van Uniek Wandelen. Met deze wandeling vraagt de Vierdaagsefeesten aandacht voor participatie van mensen met een (verstandelijke) beperking. Omdat Uniek Wandelen vorig jaar succesvol was, is de tocht ook dit jaar weer. Wandelen is gezond, geeft plezier en vergroot de eigenwaarde. En tijdens zo’n groot evenement zorgt een fijne wandeling ook nog eens voor bijzondere ontmoetingen. Want bijvoorbeeld ook scholieren en werkbegeleiders lopen mee.

20180622 Vierdaagse

Aanmelden

De wandeltocht start op Kelfkensbos. Hier is vijf kilometer later ook de finish, uiteraard met gladiolen en medailles. De wandeling is op donderdag 19 juli en begint om 13.30 uur. Je kunt je aanmelden via de site van de Vierdaagsefeesten, samen met je begeleider, maatje of familielid. Het aantal plaatsen is beperkt, dus doe het snel. Deelname is gratis.