Naar inhoud
11854 - 13706 - Wijchen (2) - header

Handig overzicht: Wat betaal jij, wat betaalt Dichterbij?

Zorg, behandelingen, eten en drinken, kleding, verzekeringen, televisie, uitstapjes en meer: in het nieuwe overzicht Wat betaal jij, wat betaalt Dichterbij? lees je wie wat betaalt. Het overzicht vervangt de brochure Wlz van A t/m Z.

Wat betaal jij, wat betaalt Dichterbij? is qua opzet anders dan de oude brochure. “De oude brochure gaf per onderwerp uitleg op alfabetische volgorde, met veel voetnoten en uitzonderingen”, zegt Toon Boonman van Cliëntenservice. “Dat gaf veel onduidelijkheid. De nieuwe opzet is samen met de cliëntenraad en familievereniging Dicht-bij gemaakt. Alles is nu onderverdeeld in logische categorieën, waardoor je snel vindt wat je zoekt. De voetnoten zijn verdwenen.”

Tarieven

In het overzicht zijn ook de tarieven opgenomen van een aantal diensten die Dichterbij op verzoek van de cliënt levert, maar de cliënt zelf betaalt. Zoals het wassen van kleding, extra begeleidingsuren en de abonnementen voor tv en internet.

Bekijk het overzicht

Wil jij weten wat je zelf betaalt en wat Dichterbij betaalt? Bekijk dan het overzicht. Wil je liever een brochure met de informatie? Neem dan contact op met je begeleider.