Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
Header

Financiële verslaglegging 2020

Medio april publiceerden wij ons online jaarbeeld van 2020, met daarin veel aandacht voor het coronavirus. Het zorgde ervoor dat we de manier waarop we onze cliënten ondersteunen bij een fijn en betekenisvol leven, moesten aanpassen. De maatregelen die we moesten nemen, hadden grote impact op cliënten, verwanten en medewerkers, maar ook op de financiën. Inmiddels is ook dat laatste onderwerp – de financiële verslaglegging – gereed en toegevoegd aan het online jaarbeeld.

Positief resultaat
Het financiële resultaat over 2020 is positief. De overheid heeft zorginstellingen in 2020 gecompenseerd voor de omzetderving en voor extra kosten voor personeel en materieel. Uitgangspunt is dat de compensatie ervoor zorgt dat de coronacrisis geen invloed heeft op onze financiële positie. Lees meer over onze financiële situatie in 2020. Je vindt daar ook de jaarrekening en de verwachtingen voor het jaar 2021.

V40_131894_1000px-financieel-resultaat.jpg?1623268147736

Ontwikkelingen
Naast de financiële verslaglegging lees je in het jaarbeeld over alle ontwikkelingen binnen Dichterbij. Bijvoorbeeld op het gebied van kwaliteit en veiligheid, en technologie. Maar denk ook aan de ontwikkeling van het nieuwe woon- leefconcept in Horst, een plek waar talenten tot bloei komen. En over het werven van nieuwe talentvolle medewerkers met onze arbeidsmarktcampagne. Bekijk hier het volledige jaarbeeld en geniet nog even na met deze fijne beelden.

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/C8s0bkdz9dw


Accepteer cookies voor chat