Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
2583 Gennep 3

Nieuwe coronamaatregelen

Het kabinet heeft op 13 oktober extra landelijke maatregelen aangekondigd om de opmars van het coronavirus te stoppen. Deze maatregelen zijn vooral gericht op het beperken van contactmomenten en reisbewegingen en het beter naleven van de basisregels.

Voor Dichterbij
Gelukkig komt er geen bezoekverbod en blijven dagbestedingen - met uitzondering van de horeca - open. Het maximum van 3 bezoekers per dag blijft van kracht: dat geldt per cliënt en niet per woning. Wel vragen we je om bij een bezoek een chirurgisch mondneusmasker te dragen als je geen 1,5 meter afstand kunt houden. Zo’n masker ontvang je bij de woning. Alle informatie over bezoek vind je hier. Heb je vragen, overleg dan met de begeleiders.

Waar het gaat om activiteiten van cliënten, volgen we de landelijke richtlijnen. Daarnaast bekijken we altijd op maat wat er nodig is om de gezondheid en veiligheid van onze cliënten te borgen.

Compliment

Binnen Dichterbij zien we dat iedereen zich goed aan de basisregels houdt. Een compliment daarvoor! Zo houden we het virus onder controle. Deze week zijn 2 cliënten en 20 medewerkers positief getest. De nodige maatregelen zijn uiteraard genomen en wij wensen hen veel beterschap.

Heb je vragen, bekijk dan hier alle informatie over het coronavirus. Je kunt je vragen ook altijd stellen aan de begeleiding, of stuur een mail naar info@dichterbij.nl of bel 088 – 754 00 00.

Chat met ons