Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer

Dicht-bij je ouders en verwanten

3116 - Gennep - header

Familievereniging Dicht-bij

Het is belangrijk dat jouw woon- of werkplek bij Dichterbij ook een ontmoetingsplaats is voor je ouders, broers, zussen, andere verwanten, vrienden en eventueel voor je wettelijk vertegenwoordiger. Daarom is familievereniging Dicht-bij speciaal voor al jouw verwanten opgericht.

Belangenorganisatie

Als geen ander kennen je ouders of andere verwanten je levensverhaal. Zij slaan de brug tussen jouw situatie en Dichterbij of de samenleving.
Toch gaat dat niet altijd vanzelf; thuis raken in de wereld van zorg en begeleiding. In die gevallen kan de familievereniging Dicht-bij een belangrijke rol spelen. Dicht-bij is een belangenorganisatie van en voor familieleden van cliënten van Dichterbij. Voor ouders, broers en zussen is het een aanspreekpunt, vraagbaak en een ontmoetingsplaats.

12114 - Nijmegen - graffiti

'Maak kennis van elkaars kennis'

Door kennis en ervaring van ouders en verwanten te bundelen fungeert Dicht-bij ook weleens als adviseur voor Dichterbij. Onder het motto ‘maak kennis van elkaars kennis’ stimuleert de familievereniging de contacten tussen Dichterbij en Dicht-bij op alle niveau’s. Hoe zij dat doen, en wat zij daarnaast nog allemaal voor jou en voor je familie kan betekenen is te vinden op de website.

Chat met ons